Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌الهیاری مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان در گفت و گو باخبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،گفت: دیوارنویسی و شعار نویسی توسط برخی افراد در محوطه‌های تاریخی از جمله سی و سه پل، پل خواجو، معضلی است که اکنون میراث فرهنگی اقداماتی برای برطرف کردن این عمل ناپسند انجام داده وآن را از اهداف مهم خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: جلوگیری از رفتار ناپسند این افراد در فضای تاریخی کار سختی نیست که برای شروع باید تمامی نقاشی‌ها و آثار ایجاد شده به طور کامل حذف و پاک شود که در چند نوبت انجام می‌شود و در این زمینه بودجه‌ای متمرکزی برای پاک سازی این آثار تاریخی در نظر گرفته نشده است.

الهیاری گفت: مسئولان باید نسبت به مراقبت این آثار در برابر این قبیل رفتار‌ها در ساعاتی که بیشتر احتمال وقوع این رفتار‌ها می‌رود در پیش بگیرند، اما نه تنها مسئولان این مراکز و محوطه تاریخی بلکه همه نهاد‌های عمومی شهر نیز باید نسبت به این موضوع حساسیت و مسئولیت نشان دهند.

او گفت: با توجه به اینکه گردشگری و میراث با ارزش‌ترین منبع اقتصادی است که در مقابله و مبارزه با دیوار نویسی استفاده از تجربیات و در زمینه همکاری شهرداری و گردشگری می‌توانیم شاهد موفقیت شهرمان در مقابله با این رفتار‌های ناپسند باشیم واین مشکل را حل کنیم.

الهیاری با اشاره به اینکه یکی از افتخارات استان را پیشینه تاریخی آن می‌داند افزود: برخی افراد بدون توجه به هویت تاریخی و باستانی استان آثار تاریخی را با جملاتی که به ذهن شان می‌آید به راحتی و بدون هیچ دغدغه‌ای حک می‌کنند.

بدیهی است که بهره گیری از نیرو‌های علاقه‌مند به حمایت از میراث فرهنگی در قالب تشکل‌ها و نیرو‌های شهرداری و مسئولان میراث فرهنگی و شهرداری یکی از راهکار‌های کارآمد است که فرصتی برای نهادینه سازی احترام به میراث و درک ارزش معنوی و مادی آن در نسل جوان است.

انتهای پیام/م   وضعیت دیوارنویسی روی آثار تاریخی اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی مکان های تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۱۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی

هم‌زمان با روز معلم، بازدید از موزه‌ها، پایگاه‌ها و اماکن فرهنگی‌تاریخی برای معلمان و اساتید رایگان خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از میراث آریا، با موافقت سید عزت‌الله ضرغامی، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، اماکن فرهنگی‌تاریخی در روز ۱۲ اردیبهشت برای معلمان و استادان دانشگاه، رایگان است.

بر اساس این خبر، روز چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت‌ماه، معلمان، آموزگاران و استادان دانشگاه با ارائه کارت شناسایی مرتبط می‌توانند از موزه‌ها، پایگاه‌های میراثی و اماکن فرهنگی‌تاریخی در سراسر کشور، به‌صورت رایگان بازدید کنند.

ساعت کاری اماکن فرهنگی‌تاریخی در شش‌ماهه نخست سال جاری در طول ایام هفته از ۹ تا ۱۸ است و در روزهای پنجشنبه و جمعه، تا ساعت ۲۰ افزایش می‌یابد.

علاقه‌مندان به بازدید از هر موزه، پایگاه میراثی یا محوطه تاریخی، با مراجعه به تارنما یا صفحه آن در فضای مجازی، از ساعات دقیق فعالیت آن اطلاع حاصل کنند.

کد خبر 748660

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی
  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • ضرورت بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود